Openingstijden

De Pullenhof gaat per 1 april 2019 over in andere handen. De nieuwe eigenaren willen de tuin verder ontwikkelen, en hebben besloten de tuin voorlopig slechts incidenteel open te stellen voor bezichtiging.

Buiten de op deze pagina vermelde Open Tuinendagen is de tuin GESLOTEN. Dit geldt ook voor tuingroepen en leden van de NTS.

De Pullenhof is in elk geval nog te bezoeken op zondag
17 februari 2019
, 11.00-16.00 uur. Ook de drie ‘collegatuinen’ in Schalkwijk  zijn dan open: BrassicaAntoniahoeve en de tuin van Helene de Vries (Scheidingsweg 1, Schalkwijk). Andere data volgen mogelijk later dit jaar.

Let op: tussen 13.00 en 14.30 is er Carnavalsoptocht in het dorp, je kunt dan met de auto enige hinder ondervinden.

Overzichtskaartje Open Tuinen Schalkwijk

Clematis 'Helma'

Clematis

Toegangsprijs
Toegang tot De Pullenhof tijdens Open Tuinendagen is gratis.

Wilt u na uw bezoek een blijk van waardering achterlaten?
Een gift in onze ‘projectenbus’ stellen we op prijs. De opbrengst wordt door ons rechtstreeks overgemaakt naar onderwijsprojecten in Malawi.

Regels voor bezoek
De Pullenhof heeft geen eigen horecagelegenheid. Helaas is bezoek aan onze tuin met een rolstoel niet mogelijk. Honden niet toegelaten.

Gelukkig hebben wij, noch onze bezoekers, ooit iets vervelends meegemaakt in onze tuin. Wij hanteren wel een aantal eenvoudige regels.

U bezoekt de Pullenhof op eigen risico. De eigenaren zijn niet aansprakelijk voor ongelukken, verlies, diefstal of schade aan eigendommen van bezoekers of bezoekers zelf. Door bezoekers veroorzaakte schade wordt verhaald op de bezoeker en bij groepsbezoek op de aanvrager van het bezoek. Wilt u graag zaad of een stek van een plant uit onze tuin? Neem het niet op eigen initiatief mee, maar vraag ons ernaar.