Groepen

De Pullenhof is op afspraak open voor groepen. Wij verzoeken u een groepsbezoek aan te vragen via e-mail  (info@depullenhof.nl). De maand augustus 2018 zijn wij gesloten.

In Schalkwijk is veel moois te bezichtigen. Hieronder een aantal voorbeeldarrangementen voor groepen vanaf 8 personen.
Vermeld bij uw aanmelding s.v.p. of u van een van de groepsarrangementen hieronder gebruik wilt maken. Wij nemen contact met u op over beschikbaarheid. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten en we gaan met u in gesprek over de mogelijkheden.

De Pullenhof beschikt over een ruimte waar groepen zelf meegebrachte consumpties kunnen gebruiken.

Groepsarrangementen

 1. Bezoek De Pullenhof
  € 3,– per persoon: uitgebreide rondleiding
  € 4,50 per persoon: ontvangst met koffie/thee en uitgebreide rondleiding
  € 7,50 per persoon: uitgebreide rondleiding en ontvangst met koffie/thee en gebak van de Antoniahoeve.U kunt uw bezoek uitbreiden met de bezichtiging van Theetuin Antoniahoeve. In samenwerking met de Antoniahoeve bieden wij op afspraak de volgende combinatie-arrangementen.
 2. Bezoek De Pullenhof & Antoniahoeve
  Uitgebreide rondleiding op De Pullenhof, gevolgd door een heerlijke lunch op de Antoniahoeve op basis van streekproducten (soep,  salades met groenten uit eigen moestuin, biologisch brood en verschillende soorten beleg)
  € 17,50 per persoon.
 3. Bezoek De Pullenhof & Antoniahoeve
  Uitgebreide rondleiding op De Pullenhof, gevolgd door een high tea op de Antoniahoeve op basis van streekproducten (4 hartige en 4 zoete versnaperingen, koffie/thee)
  € 22,50 per persoon.

Arrangementen op vrijdagmiddag en zaterdagmorgen kunnen worden uitgebreid met een bezoek aan de tuin en het streekproductenwinkeltje van Tuin Brassica in Schalkwijk.