Openingstijden

De Pullenhof is in elk jaargetijde minimaal één keer open.
De data voor 2017 staan hieronder.  Vaak combineren we onze openingstijden met die van andere interessante tuinen in Schalkwijk, waaronder BrassicaAntoniahoeve en de tuin van Helene de Vries).

Open dagen
(wijzigingen voorbehouden – kijk voor up-to-date informatie kort tevoren op deze pagina of volg ons op Facebook)

  • zondag 19 februari 2017, 11.00-16.00 uur (ook Brassica en de tuin van Helene de Vries zijn open)
  • zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2017, 11.00-16.00 uur (ook Brassica  is open). Zondag 21 mei is het 1e Erfgoedfestival in Schalkwijk, met live muziek op verschillende locaties, o.a. bij Brassica.
  • zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017, 10.00-17.00 uur (Landelijk Open Tuinenweekend Groei & Bloei, ook Antoniahoeve, Brassica en de tuin van Helene de Vries zijn open)
  • zondag 10 september 2017, 11.00-16.00 uur (ook Antoniahoeve, Brassica en de tuin van Helene de Vries zijn open)
  • zondag 5 november 2017, 11.00-16.00 uur
Overzichtskaartje Open Tuinen Schalkwijk

Voor groepen ook open op afspraak. Kijkt u hiervoor op de pagina groepen.

Clematis 'Helma'
Clematis

Toegangsprijs
Toegang tot De Pullenhof op onze open dagen is gratis.

Wilt u na uw bezoek een blijk van waardering achterlaten?
Een gift in onze ‘projectenbus’ stellen we op prijs. De opbrengst wordt door ons rechtstreeks overgemaakt naar het Chelinda Project in Malawi. Dit kleinschalige ontwikkelingsproject in het uiterste noorden van Malawi heeft als doel een peuterschool en een bakkerij op te zetten, de basisschool te renoveren en een dorpshuis te realiseren. Klik hier voor meer informatie over dit fantastische project.

Regels voor bezoek
De Pullenhof heeft geen eigen horecagelegenheid. Helaas is bezoek aan onze tuin met een rolstoel niet mogelijk. Honden niet toegelaten.

Gelukkig hebben wij, noch onze bezoekers, ooit iets vervelends meegemaakt in onze tuin. Wij hanteren wel een aantal eenvoudige regels.

U bezoekt de Pullenhof op eigen risico. De eigenaren zijn niet aansprakelijk voor ongelukken, verlies, diefstal of schade aan eigendommen van bezoekers of bezoekers zelf. Door bezoekers veroorzaakte schade wordt verhaald op de bezoeker en bij groepsbezoek op de aanvrager van het bezoek. Wilt u graag zaad of een stek van een plant uit onze tuin? Neem het niet op eigen initiatief mee, maar vraag ons ernaar.